radio

marți, 4 octombrie 2011

prana

http://www.youtube.com/watch?v=O1eCS25Dohw


A TRĂI CU PRANA UN MOD DE A CREA PACEA PERMANENTĂ
Jasmuheen pentru Ambasada Păcii
În mod simplist, putem spune că există două rezervoare de energie în interiorul fiecărei fiinţe umane, care sunt legate de capacitatea noastră de a putea trăi cu prana.
Primul rezervor de energie sau rezervor lăuntric este esenţa unei energii care este plină de iubire şi înţelepciune, o energie cu o conştiinţă care se află aici pentru a experimenta viaţa în planul dualităţii.
În jurul acestui puls de lumină sau rezervor de energie pură se află un alt rezervor energetic ce reprezintă personalitatea pe care o avem în acest plan existenţial.
Acest rezervor exterior reprezintă ceea ce am devenit de la naştere, în urma condiţionării şi experienţelor de mediu şi culturale.
Pentru a putea trăi cu prana şi a avea parte de libertăţile aduse de acest mod de a trăi cum ar fi mulţumirea profundă, eliberarea de toate tipurile de foame şi pacea permanentă trebuie să ne îndreptăm cele cinci simţuri către interior, să ne concentrăm, să ajungem să înţelegem şi apoi să ne unim complet cu acest rezervor interior pur.
Datorită purităţii acestui fond lăuntric, pe măsură ce se umple şi ajunge în rezervorul exterior şi radiază prin intermediul Fiinţei noastre în lume, ne eliberăm de multe limitări.
De asemenea pe măsură ce creşte şi pulsează în afară, prin noi, la toate nivelurile, ne ajută să nu mai avem niciuna dintre tipurile de foame: fizică, emoţională, mentală şi spirituală.
Asta datorită tipului de energie ce formează acest rezervor lăuntric.
Unii îi spun Divinitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu